
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpata de porc cu sos si smantana
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Fierbem orezul astfel: punem orezul intr-o oala cu apa multa si aducem la punctul de fierbere. Lasam sa fiarba la foc mic aproximativ 10 minute. La sfarsit, cand e fiert al dente, il scurgem si il dam printr-un jet de apa rece.
2. Curatam spata de porc de zgarci si sorici, daca are. Apoi o taiem fasii de 1 cm latime si lungime.
3. Intr-o tigaie foarte mare si incinsa punem ulei, apoi adaugam bucatelele de spata de porc, ciupercile taiate felii si ardeiul rosu fasii, precum si fasolea verde. Lasam focul mare! Secretul acestui preparat este sa gatim totul cam 10-12 minute la foc mare.
4. In acest timp adaugam praful de curry, praful de ghimbir si garam masala si asezonam cu sare si piper. La sfarsit, amestecam totul cu smantana. Se serveste pe o farfurie alaturi de orez. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.