meriți să fii surprins
Spata de porc cu sos si smantana

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Spata de porc Spata de porc
2 linguri lingura Smantana 12% Smantana 12%
5 bucati bucata Fasole verde Fasole verde
2 bucati bucata Ciuperci Ciuperci
0,5 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
100 g g Orez basmati Orez basmati
5 g g Ghimbir Ghimbir
(praf )
5 g g Curry Curry
(praf )
5 g g Garam masala Garam masala
3 linguri lingura Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )

Spata de porc cu sos si smantana

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(0)

Mod de preparare

1. Fierbem orezul astfel: punem orezul intr-o oala cu apa multa si aducem la punctul de fierbere. Lasam sa fiarba la foc mic aproximativ 10 minute. La sfarsit, cand e fiert al dente, il scurgem si il dam printr-un jet de apa rece.

2. Curatam spata de porc de zgarci si sorici, daca are. Apoi o taiem fasii de 1 cm latime si lungime.

3. Intr-o tigaie foarte mare si incinsa punem ulei, apoi adaugam bucatelele de spata de porc, ciupercile taiate felii si ardeiul rosu fasii, precum si fasolea verde. Lasam focul mare! Secretul acestui preparat este sa gatim totul cam 10-12 minute la foc mare.

4. In acest timp adaugam praful de curry, praful de ghimbir si garam masala si asezonam cu sare si piper. La sfarsit, amestecam totul cu smantana. Se serveste pe o farfurie alaturi de orez. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.

1 oferte

Ulei de floarea-soareluiUlei de floarea-soarelui
Ulei de floarea-soarelui
22.04 - 28.04
Stoc limitat!*
4,45Lei