
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCotlete de porc cu iaurt
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se spala si se usuca ierburile aromatice, apoi se dau printr-un mixer impreuna cu cei 2 catei de usturoi.
2. Intre timp, se incalzeste o tigaie, in care se adauga ulei de masline. Se pun feliile de carne, sare si piper si se presara cu ierburile aromatice tocate; se lasa la rumenit, pe ambele parti, la foc mediu, timp de 3 minute. Apoi se toarna vinul, se da focul mai tare, si se gatesc asa pana cand vinul se evapora complet.
3. La sfarsit, se toarna iaurtul peste carne intr-o tava si se introduce totul in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, timp de aproximativ 10 minute. Se servesc calde. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.