
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Cotlet de porc Cotlet de porc | ||
4 frunze frunza | Salvie Salvie | ||
1 legaturi legatura | Cimbru
Cimbru (proaspat) | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | |||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
2 linguri lingura | Vin de masa Vin de masa | ||
500 g g | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | |||
2 foi foaie | Foi de dafin Foaie de dafin | ||
1 legaturi legatura | Rozmarin
Rozmarin (proaspat) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCotlete de porc cu iaurt
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se spala si se usuca ierburile aromatice, apoi se dau printr-un mixer impreuna cu cei 2 catei de usturoi.
2. Intre timp, se incalzeste o tigaie, in care se adauga ulei de masline. Se pun feliile de carne, sare si piper si se presara cu ierburile aromatice tocate; se lasa la rumenit, pe ambele parti, la foc mediu, timp de 3 minute. Apoi se toarna vinul, se da focul mai tare, si se gatesc asa pana cand vinul se evapora complet.
3. La sfarsit, se toarna iaurtul peste carne intr-o tava si se introduce totul in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, timp de aproximativ 10 minute. Se servesc calde. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.