meriți să fii surprins
Cotlete de porc cu iaurt

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Cotlet de porc Cotlet de porc
4 frunze frunza Salvie Salvie
1 legaturi legatura Cimbru Cimbru
(proaspat)
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
2 catei catel Usturoi Usturoi
2 linguri lingura Vin de masa Vin de masa
500 g g Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
2 foi foaie Foi de dafin Foaie de dafin
1 legaturi legatura Rozmarin Rozmarin
(proaspat)

Cotlete de porc cu iaurt

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(39)

Mod de preparare

1. Se spala si se usuca ierburile aromatice, apoi se dau printr-un mixer impreuna cu cei 2 catei de usturoi.

2. Intre timp, se incalzeste o tigaie, in care se adauga ulei de masline. Se pun feliile de carne, sare si piper si se presara cu ierburile aromatice tocate; se lasa la rumenit, pe ambele parti, la foc mediu, timp de 3 minute. Apoi se toarna vinul, se da focul mai tare, si se gatesc asa pana cand vinul se evapora complet.

3. La sfarsit, se toarna iaurtul peste carne intr-o tava si se introduce totul in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, timp de aproximativ 10 minute. Se servesc calde. Buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.