meriți să fii surprins
Friptura rustica de miel

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Carne de miel Carne de miel
3 catei catel Usturoi Usturoi
2 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 varfuri varf Cimbru Cimbru
2 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
1 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei
(iute )
1 lingurite lingurita Boabe de mustar Boabe de mustar
1 lingurite lingurita Sos de soia Sos de soia
150 ml ml Vin rosu Vin rosu
150 ml ml Apa Apa
200 g g Masline verzi Masline verzi
(fara samburi )
10 bucati bucata Rosii cherry Rosii cherry
200 g g Cartofi dulci Cartof dulce
350 g g Mazare Mazare
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Friptura rustica de miel

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(1)

Mod de preparare

1. Curatam carnea de miel, daca e pulpa, de pielite, de grasime (daca e in exces) si o dezosam, daca este cazul.

2. Apoi o taiem cuburi mari si o amestecam cu usturoiul tocat, ceapa galbena taiata cubulete, cimbru, boia, boabele de mustar, sosul de soia si 50 ml de vin rosu. Marinam carnea la temperatura camerei pentru aproximativ o ora.

3. Apoi o prajim aproximativ 5-7 minute, amestecand incontinuu. Asezonam cu sare si piper.

4. Punem continutul prajit intr-o tava, pe care o introducem la cuptor impreuna cu o parte dintr-un amestec de 100 ml de vin rosu si 150 ml de apa, dupa ce am preincalzit cuptorul la 150 ° C. Tinem mielul in cuptor la 175 ° C sau la foc mediu aproximativ 60 de minute. Verificam din cand in cand si turnam din compozitia de vin cu apa peste el. Dupa aproximativ 60 de minute scoatem o bucata de carne si o intepam. Daca iese un suc clar, inseamna ca avem carnea gata. Daca iese sange, mai tinem inca 15-20 minute, in functie de preferinta sau de cat de mari sunt taiate cuburile.

5. Cu 20 de minute inainte de a scoate carnea din cuptor, punem in tava maslinele amestecate cu rosii cherry intregi, cartofii dulci, curatati de coaja si taiati cuburi mici (de aproximativ 1 cm), precum si mazarea boabe. Asezonam cu sare si piper. Le tinem si pe acestea 15-20 de minute, in functie de cat de coapte le dorim, la o temperatura de 150 ° C. Se serveste totul cat e cald. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.

Retete similare

Gato di patate alla Napoletana

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Gato di patate alla Napoletana
45 min
(19)
Cotlet de miel cu mere coapte

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Cotlet de miel cu mere coapte
2:15 h
(9)
Filé de miel cu mar, linte si legume

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Filé de miel cu mar, linte si legume
45 min
(0)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Curcan festiv

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Curcan festiv
4:00 h
(1)
Friptura de miel cu vin

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Friptura de miel cu vin
60 min
(3)
Rulada de miel

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Rulada de miel
1:30 h
(0)
Friptura de miel la gratar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Friptura de miel la gratar
60 min
(3)
Frigarui de miel

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Frigarui de miel
45 min
(1)
Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Cotlet de miel in crusta crocanta

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Cotlet de miel in crusta crocanta
30 min
(0)
Stufat de miel

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Stufat de miel
1:30 h
(2)
Friptura de miel in sos de Sherry

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Friptura de miel in sos de Sherry
1:15 h
(0)
Friptura de miel aromat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Friptura de miel aromat
1:15 h
(0)
Drob de miel

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Drob de miel
60 min
(11)
Ciorba de miel

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ciorba de miel
1:15 h
(13)
Pulpa de miel cu mere coapte picante

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Pulpa de miel cu mere coapte picante
2:15 h
(0)