
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Muschiulet de vita Muschiulet de vita | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
4 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
100 g g | Unt Unt | |
100 ml ml | Supa de vita Supa de vita | |
100 ml ml | Vin alb Vin alb | |
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper alb
Piper alb (dupa gust ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAntricot Lyonaisse
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Rumeniti bucatile de carne pe ambele parti in ulei.
2. Intr-o cratita, topiti jumatate din cantitatea de unt, peste care adaugati ceapa taiata pestisori, supa de vita, acoperiti vasul si lasati la foc domol pana incepe ceapa sa se topeasca.
3. Adaugati vinul si lasati vasul acoperit la foc mic cca 4 - 5 minute.
4. La final, adaugati si restul de unt, potriviti de gust cu sare si piper si adaugati patrunjelul tocat fin. Puneti carnea rumenita pe o farfurie si deasupra garnitura de ceapa. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.