meriți să fii surprins
Antricot Lyonaisse

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Muschiulet de vita Muschiulet de vita
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
4 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
100 g g Unt Unt
100 ml ml Supa de vita Supa de vita
100 ml ml Vin alb Vin alb
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper alb Piper alb
(dupa gust )

Antricot Lyonaisse

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(4)

Mod de preparare

1. Rumeniti bucatile de carne pe ambele parti in ulei.

2. Intr-o cratita, topiti jumatate din cantitatea de unt, peste care adaugati ceapa taiata pestisori, supa de vita, acoperiti vasul si lasati la foc domol pana incepe ceapa sa se topeasca.

3. Adaugati vinul si lasati vasul acoperit la foc mic cca 4 - 5 minute.

4. La final, adaugati si restul de unt, potriviti de gust cu sare si piper si adaugati patrunjelul tocat fin. Puneti carnea rumenita pe o farfurie si deasupra garnitura de ceapa. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.