
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1300 g g | Carne de miel Carne de miel | |
250 ml ml | Vin alb Vin alb | |
100 ml ml | Otet de vin Otet de vin | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
8 frunze frunza | Salvie Salvie | |
6 ramuri ramura | Rozmarin Rozmarin | |
3 bucati bucata | Ansoa file Ansoa file | |
100 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
400 ml ml | Vin alb Vin alb | |
1 bucati bucata | Morcovi Morcov | |
1 frunze frunza | Telina Telina | |
150 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
8 frunze frunza | Salvie Salvie | |
4 ramuri ramura | Rozmarin Rozmarin | |
600 ml ml | Apa Apa |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMiel la cuptor a la Antonio
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiem mielul in bucati mici, il punem intr-un vas incapator, preparam separat marinata din ingredientele specificate si punem mielul in marinata, lasand vasul acoperit la frigider timp de 6 ore.
2. Intr-o tava pentru cuptor, punem bucatile de miel, presaram sare si piper, adaugam salvia, usturoiul si 75 ml de ulei de masline, dupa care o introducem la cuptor la 180 gradeCelsius pentru aproximativ o ora, asigurandu-ne ca udam mielul din plin cu vin alb la fiecare 10 minute.
3. Intre timp, intr-un blender facem un sos din rozmarin, fileurile de ansoa, spalate bine de sare, restul de ulei si otet, pe care il turnam peste miel, lasandu-l la cuptor inca 15-20 de minute, pentru a se patrunde bine. Cand e gata, mielul se serveste cu sosul din tava.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.