meriți să fii surprins
Rulada de miel

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1300 g g Pulpa de miel Pulpa de miel
(posterioare )
1 linguri lingura Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
1 lingurite lingurita Cimbru Cimbru
1 lingurite lingurita Maghiran Maghiran
5 bucati bucata Foi de dafin Foaie de dafin
1 lingurite lingurita Piper negru Piper negru
2 lingurite lingurita Sare de mare Sare de mare
100 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
200 ml ml Vin alb Vin alb

Rulada de miel

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(0)

Mod de preparare

1. Dezosam pulpele din spate si le aplatizam cu ciocanul de snitele.

2. Le condimentam bine, le ungem cu ulei si le lasam la rece cel putin 10 ore.

3. Dupa aromatizare le rulam, le legam bine cu o sfoara si le punem intr-o tava la cuptor la o temperatura de 170 ° C timp de 50-60 de minute. Din cand in cand adaugam putin apa, scotand tava din cuptor, si le intoarcem.

4. Dupa 50-60 de minute adaugam vinul, acoperim vasul cu o folie de aluminiu si le lasam la cuptor inca 20 de minute. Se servesc cu salata verde. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.