
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1300 g g | Pulpa de miel
Pulpa de miel (posterioare ) | ||
1 linguri lingura | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce ) | ||
1 lingurite lingurita | Cimbru Cimbru | ||
1 lingurite lingurita | Maghiran Maghiran | ||
5 bucati bucata | Foi de dafin Foaie de dafin | ||
1 lingurite lingurita | Piper negru Piper negru | ||
2 lingurite lingurita | Sare de mare Sare de mare | ||
100 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
200 ml ml | Vin alb Vin alb |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRulada de miel
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Dezosam pulpele din spate si le aplatizam cu ciocanul de snitele.
2. Le condimentam bine, le ungem cu ulei si le lasam la rece cel putin 10 ore.
3. Dupa aromatizare le rulam, le legam bine cu o sfoara si le punem intr-o tava la cuptor la o temperatura de 170 ° C timp de 50-60 de minute. Din cand in cand adaugam putin apa, scotand tava din cuptor, si le intoarcem.
4. Dupa 50-60 de minute adaugam vinul, acoperim vasul cu o folie de aluminiu si le lasam la cuptor inca 20 de minute. Se servesc cu salata verde. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.