
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPorc cu legume, pere coapte si crema de gorgonzola
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se face un amestec din morcovi, telina, usturoi, vin, coniac, rozmarin, oregano, ulei de masline, sare si piper in care se adauga carnea de porc.
Dupa ce carnea este marinata timp de o noapte, se pune impreuna cu marinada in cuptor la 180 de grade pentru o ora si jumatate.
Se pun intr-o tigaie putin unt, putina ceapa, putin usturoi, apoi se adauga un polonic de supa ramasa de la carne, se acopera si se lasa sa fiarba. Cand este gata, se da deoparte.
Separat, se decojesc perele (chiar si o jumatate este suficient) si se pun pe foc cu unt. Cand sunt gata, se adauga o lingura de crema de branza Gorgonzola. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.