meriți să fii surprins
Porc cu legume, pere coapte si crema de gorgonzola

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Unt Unt
700 ml ml Vin alb Vin alb
6 bucati bucata Morcovi Morcov
Telina Telina
(dupa gust)
4 catei catel Usturoi Usturoi
200 ml ml Cognac Cognac
Rozmarin Rozmarin
(dupa gust)
Oregano Oregano
(dupa gust)
1 kg kg Carne de porc Carne de porc
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 linguri lingura Branza gorgonzola Branza gorgonzola
1 bucati bucata Pere Para
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)

Porc cu legume, pere coapte si crema de gorgonzola

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(9)

Mod de preparare

Se face un amestec din morcovi, telina, usturoi, vin, coniac, rozmarin, oregano, ulei de masline, sare si piper in care se adauga carnea de porc.

Dupa ce carnea este marinata timp de o noapte, se pune impreuna cu marinada in cuptor la 180 de grade pentru o ora si jumatate.

Se pun intr-o tigaie putin unt, putina ceapa, putin usturoi, apoi se adauga un polonic de supa ramasa de la carne, se acopera si se lasa sa fiarba. Cand este gata, se da deoparte.

Separat, se decojesc perele (chiar si o jumatate este suficient) si se pun pe foc cu unt. Cand sunt gata, se adauga o lingura de crema de branza Gorgonzola. Buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei