meriți să fii surprins
Friptura de miel cu vin

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

800 g g Pulpa de miel Pulpa de miel
5 fire fir Usturoi Usturoi
1 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
1 lingurite lingurita Maghiran Maghiran
1 varfuri varf Cimbru Cimbru
2 bucati bucata Lamai Lamaie
200 ml ml Vin rosu Vin rosu
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)

Friptura de miel cu vin

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(3)

Mod de preparare

1. Condimentam pulpa de miel cu amestecul de condimente si adaugam usturoiul tocat si zeama de la cele doua lamai.

2. O ungem cu ulei si o introducem la cuptor la o temperatura de 170 ° C timp de 60 de minute.

3. Adaugam vinul rosu si acoperim vasul cu folie, lasandu-l la cuptor inca 20 de minute. Se serveste cu piure de cartofi si salata verde sau asortata. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.