
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Pulpa de miel Pulpa de miel | |
5 fire fir | Usturoi Usturoi | |
1 lingurite lingurita | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce ) | |
1 lingurite lingurita | Maghiran Maghiran | |
1 varfuri varf | Cimbru Cimbru | |
2 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
200 ml ml | Vin rosu Vin rosu | |
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFriptura de miel cu vin
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Condimentam pulpa de miel cu amestecul de condimente si adaugam usturoiul tocat si zeama de la cele doua lamai.
2. O ungem cu ulei si o introducem la cuptor la o temperatura de 170 ° C timp de 60 de minute.
3. Adaugam vinul rosu si acoperim vasul cu folie, lasandu-l la cuptor inca 20 de minute. Se serveste cu piure de cartofi si salata verde sau asortata. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.