
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 kg kg | Pulpa de vita Pulpa de vita | |
30 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
10 bucati bucata | Esalota Esalota | |
250 g g | Ciuperci Ciuperci | |
30 ml ml | Pasta de rosii Pasta de rosii | |
250 ml ml | Supa de carne
Supa de carne (de vita) | |
500 ml ml | Vin rosu Vin rosu |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFriptura de vita cu ciuperci si piper in sos de vin rosu
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Carnea de vita se asezoneaza cu ulei de masline si cu condimente. Se leaga cu sfoara, pentru a-si mentine forma in timpul coacerii. Se incalzeste o tava mare pentru copt pe aragaz si se prajeste carnea pana ce capata o nuanta uniforma maro-aurie. Se scoate carnea din vas si se pune deoparte.
In acelasi vas, se toarna putin ulei de masline (daca mai este nevoie) si se rumenesc usor salotele si ciupercile, adaugandu-se boabele de piper. Se toarna pasta de tomate, ciorba de vitel si vinul rosu, amestecand bine. Se aduce la fiert si se micsoreaza focul. Se pune carnea din nou in tava si se acopera cu un capac. Apoi se introduce in cuptor pentru aproximativ 3 ore sau pana cand carnea se patrunde si devine frageda. Carnea se serveste impreuna cu sosul preparat anterior in tigaie.