
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCeafa de porc cu spanac si bacon
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Marineaza ceafa de porc cu un fir de ulei de masline, 2 catei de usturoi tocati si cimbru, sare si piper. Pastreaz-o la frigider 30 de minute.
2. Prajeste-o pe grătarul încins sau într-o tigaie încinsă.
3. Cand carnea este gata, stoarce o jumatate de lamaie deasupra ei. Aceasta va indulci carnea si ii va potenta aromele.
4. Garnitura de spanac: Intr-o tigaie topeste untul, prajeste baconul si 2 catei de usturoi tocati si presara piper. Daca baconul este sarat, nu mai adauga sare.
5. La final, pune spanacul proaspat spalat si uscat, acopera cu un capac si lasa-l la foc mic pana cand este gatit (maximum 1 minut). Nu adauga apa pentru a nu pierde din gust. Cu cat este mai apos, cu atat necesita mai multa sare. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.