
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Pulpa de porc Pulpa de porc | ||
150 g g | Ananas Ananas | ||
50 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
50 g g | Pasta de ardei
Pasta de ardei (iute ) | ||
250 g g | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | ||
50 g g | Ghimbir Ghimbir | ||
25 ml ml | Ulei de seminte de susan Ulei de seminte de susan | ||
25 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
200 g g | Orez bob lung Orez bob lung | ||
75 g g | Zahar Zahar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPorc dulce-iute
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
La inceput se pregatesc legumele si carnea si se pune orezul la fiert in apa sarata, pana cand acesta se poate servi. Apoi se spala si se taie julienne ceapa, ardeiul gras, ananasul, ghimbirul si carnea de porc. Se incinge uleiul de susan si de floarea-soarelui intr-o tigaie adanca si se pun in tigaie in urmatoarea ordine ingredientele: ghimbirul, dupa 20 de secunde porcul, dupa 2 minute ceapa, dupa 2 minute ardeiul gras, dupa 1 minut pasta de ardei iute, dupa 1 minut zaharul, dupa 3minute ananasul, dupa 1 minut patrunjelul tocat.
Totul se trage la tigaie la foc mediu si cu miscari rapide ale tigaii (daca nu va descurcati cu sotatul, invartiti cu o lingura de lemn incontinuu). Imediat ce tigaia cu acest sote este gata de servit, se asaza pe o farfurie orezul fierbinte si se face o gropita in mijloc unde urmeaza sa fie asezat soteul dulce iute.
Pentru si mai multa aroma va recomand sa stoarceti zeama de la o lamaie imediat ce farfuria este montata si aburinda! Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.