
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
50 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | ||
10 g g | Piper negru Piper negru | ||
10 g g | Sare iodata fina Sare iodata fina | ||
1 kg kg | Cartofi dulci Cartof dulce | ||
3 bucati bucata | Rozmarin Rozmarin | ||
600 g g | Pulpa de miel Pulpa de miel | ||
50 g g | Masline negre
Masline negre (cu samburi) | ||
100 g g | Smantana 20% Smantana 20% | ||
3 catei catel | Usturoi Usturoi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFriptura de miel cu piure si masline
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Curatati cartofii, taiati-i cubulete, fierbeti-i in apa sarata clocotinda cca. 20-25 de minute, scurgeti maslinele si taiati-le inele.
Spalati si uscati prin tamponare carnea de miel. Alegeti acele de rozmarin de pe 2 fire, tocati-le. Curatati si tocati usturoiul, amestecati cu rozmarinul. Frecati cu acest amestec carnea pe toate partile, condimentati cu sare si piper si prajiti in 2 linguri de ulei incins timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
Scurgeti bine de apa cartofii, lasati sa se mai raceasca. Pasati-i cu restul de ulei si smantana, adaugati inelele de masline, condimentati, dupa gust. Serviti alaturi de friptura, ornati cu restul de rozmarin.