
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
150 g g | Pulpa de porc Pulpa de porc | ||
100 g g | Fasole verde Fasole verde | ||
25 g g | Rosii uscate Rosii uscate | ||
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
3 fire fir | Busuioc Busuioc | ||
5 g g | Oregano Oregano | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPulpa de porc dezosata cu fasole verde si pesto de rosii
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Asezonam porcul cu sare, piper si oregano. Il prajim intr-o tigaie incinsa si fara ulei, cam 4-5 minute pe fiecare parte (pentru o bucata de porc groasa cam de 1-1,5 cm).
2. Separat prajim fasolea verde, asezonata cu sare si piper, impreuna cu 1 catel de usturoi tocat marunt, timp de 4-5 minute.
3. Pesto-ul de rosii il facem astfel: intr-un bol punem rosiile uscate, taiate cat mai marunt, restul de usturoi tocat marunt, busuiocul si uleiul de masline. Le pasam cu un blender pana cand devin o pasta omogena.
4. Servim pesto-ul peste porc si pastai. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.