
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPulpa de porc dezosata cu fasole verde si pesto de rosii
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Asezonam porcul cu sare, piper si oregano. Il prajim intr-o tigaie incinsa si fara ulei, cam 4-5 minute pe fiecare parte (pentru o bucata de porc groasa cam de 1-1,5 cm).
2. Separat prajim fasolea verde, asezonata cu sare si piper, impreuna cu 1 catel de usturoi tocat marunt, timp de 4-5 minute.
3. Pesto-ul de rosii il facem astfel: intr-un bol punem rosiile uscate, taiate cat mai marunt, restul de usturoi tocat marunt, busuiocul si uleiul de masline. Le pasam cu un blender pana cand devin o pasta omogena.
4. Servim pesto-ul peste porc si pastai. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.