meriți să fii surprins
Pulpa de porc dezosata cu fasole verde si pesto de rosii

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

150 g g Pulpa de porc Pulpa de porc
100 g g Fasole verde Fasole verde
25 g g Rosii uscate Rosii uscate
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
2 catei catel Usturoi Usturoi
3 fire fir Busuioc Busuioc
5 g g Oregano Oregano
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )

Pulpa de porc dezosata cu fasole verde si pesto de rosii

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(5)

Mod de preparare

1. Asezonam porcul cu sare, piper si oregano. Il prajim intr-o tigaie incinsa si fara ulei, cam 4-5 minute pe fiecare parte (pentru o bucata de porc groasa cam de 1-1,5 cm).

2. Separat prajim fasolea verde, asezonata cu sare si piper, impreuna cu 1 catel de usturoi tocat marunt, timp de 4-5 minute.

3. Pesto-ul de rosii il facem astfel: intr-un bol punem rosiile uscate, taiate cat mai marunt, restul de usturoi tocat marunt, busuiocul si uleiul de masline. Le pasam cu un blender pana cand devin o pasta omogena.

4. Servim pesto-ul peste porc si pastai. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.