Frigarui de vita pe pat verde cu sos alb

Frigarui de vita pe pat verde cu sos alb

DificultateScazuta
Gatire15 min

Mod de preparare

    1. Taiati vita si gulia in cubulete (in total minimum cate 3-4 bucati).

    2. Taiati o felie de portocala de 1 cm grosime

    3. Luati o frigaruie si asezati ingredientele dup cum va place: gulie, portocala, rosii etc. Asezonati cu sare.

    4. Frigeti frigaruia intr-o tigaie tip grill, fara ulei, timp de 2-3 minute, la foc mediu, pe fiecare din cele 4 parti ale cuburilor de vita.

    5. Sosul se prepara astfel: prajiti putin usturoiul pana devine usor auriu (fara ulei). Adaugati smantana de gatit si sare si lasati la foc mediu timp de 2 minute.

    6. Serviti frigaruia de vita pe un mix de salata verde si frunze de spanac, cu sosul adaugat deasupra. S-aveti pofta!

    Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.