meriți să fii surprins
Miel in vin rosu cu piure de telina si pastarnac

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Pulpa de miel Pulpa de miel
30 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Ceapa Ceapa
(mare)
2 bucati bucata Morcovi Morcov
6 catei catel Usturoi Usturoi
(tocati marunt)
100 ml ml Suc de rosii Suc de rosii
2 linguri lingura Faina Faina
300 ml ml Vin rosu Vin rosu
(sec)
1 lingurite lingurita Oregano Oregano
Rozmarin Rozmarin
400 g g Telina Telina
300 g g Pastarnac Pastarnac
300 ml ml Apa Apa
Sare Sare
100 g g Unt Unt
150 ml ml Lapte Lapte
Piper Piper

Miel in vin rosu cu piure de telina si pastarnac

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

3:20 h
(5)

Mod de preparare

Scoateti carnea din frigider cu 30 de minute inainte de a o gati pentru a ajunge la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 180°C.

Asezonati cu sare si piper pe toate partile si rumeniti pe ambele parti in ulei de masline. Apoi o scoateti si, in uleiul ramas, adaugati ceapa taiata marunt, morcovii taiati si ei, lasati 1 minut si apoi adaugati usturoiul tocat marunt.

Puneti si sucul de rosii, lasati sa se gateasca 3-4 minute si apoi adaugati cele 2 linguri de faina.Dupa 2 minute, puneti vinul rosu si lasati pe foc pana se evapora vinul. Apoi, adaugati 300 ml apa, sare, oregano si crenguta de rozmarin si aduceti la punctul de fierbere.

Adaugati carnea in oala, acoperiti-o cu sos, puneti capacul si dati la cuptor pentru aproximativ 2 ore sau pana cand carnea e bine patrunsa si se desprinde de pe os.

Spalati, curatati si taiati cubulete telina si pastarnacul. Le puneti intr-o oala si acoperiti cu apa rece, aproximativ 1 L. Adaugati sare si lasati pe foc pana fierbe, apoi dati focul mic si fierbeti pana se inmoaie, aprox 15-20 minute. Scurgeti si lasati la scurs.

Puneti telina si pastarnacul intr-un bol, adaugati untul si laptele si blenduiti pana obtineti un piure cremos. Daca e nevoie, mai adaugati lapte pana obtineti consistenta dorita. Asezonati cu sare si piper.

Serviti friptura de miel cu piure si sosul de la friptura.

Pofta buna!

Miel in vin rosu cu piure de telina si pastarnac
3:20 h

Miel in vin rosu cu piure de telina si pastarnac

Ingrediente

Pulpa de miel
1 kg
Ulei de masline
30 ml
Ceapa (mare)
1 bucata
Morcov
2 bucata
Usturoi (tocati marunt)
6 catel
Suc de rosii
100 ml
Faina
2 lingura
Vin rosu (sec)
300 ml
Oregano
1 lingurita
Rozmarin
Telina
400 g
Pastarnac
300 g
Apa
300 ml
Sare
Unt
100 g
Lapte
150 ml
Piper
Miel in vin rosu cu piure de telina si pastarnac
3:20 h

Step 1

Miel in vin rosu cu piure de telina si pastarnac

Scoateti carnea din frigider cu 30 de minute inainte de a o gati pentru a ajunge la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 180°C.

Asezonati cu sare si piper pe toate partile si rumeniti pe ambele parti in ulei de masline. Apoi o scoateti si, in uleiul ramas, adaugati ceapa taiata marunt, morcovii taiati si ei, lasati 1 minut si apoi adaugati usturoiul tocat marunt.

Puneti si sucul de rosii, lasati sa se gateasca 3-4 minute si apoi adaugati cele 2 linguri de faina.Dupa 2 minute, puneti vinul rosu si lasati pe foc pana se evapora vinul. Apoi, adaugati 300 ml apa, sare, oregano si crenguta de rozmarin si aduceti la punctul de fierbere.

Adaugati carnea in oala, acoperiti-o cu sos, puneti capacul si dati la cuptor pentru aproximativ 2 ore sau pana cand carnea e bine patrunsa si se desprinde de pe os.

Spalati, curatati si taiati cubulete telina si pastarnacul. Le puneti intr-o oala si acoperiti cu apa rece, aproximativ 1 L. Adaugati sare si lasati pe foc pana fierbe, apoi dati focul mic si fierbeti pana se inmoaie, aprox 15-20 minute. Scurgeti si lasati la scurs.

Puneti telina si pastarnacul intr-un bol, adaugati untul si laptele si blenduiti pana obtineti un piure cremos. Daca e nevoie, mai adaugati lapte pana obtineti consistenta dorita. Asezonati cu sare si piper.

Serviti friptura de miel cu piure si sosul de la friptura.

Pofta buna!

Pulpa de miel: 1 kg
Ulei de masline: 30 ml
Ceapa (mare): 1 bucata
Morcov: 2 bucata
Usturoi (tocati marunt): 6 catel
Suc de rosii: 100 ml
Faina: 2 lingura
Vin rosu (sec): 300 ml
Oregano: 1 lingurita
Rozmarin
Telina: 400 g
Pastarnac: 300 g
Apa: 300 ml
Sare
Unt: 100 g
Lapte: 150 ml
Piper
Miel in vin rosu cu piure de telina si pastarnac

Feedback

How did you like cooking with us?

Retete similare

Colac cu carne si verdeturi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Colac cu carne si verdeturi
60 min
(6)
Drob de pui

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Drob de pui
2:20 h
(38)
Cartofi Dauphinoise

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Cartofi Dauphinoise
60 min
(22)
Torta Pasqualina

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Torta Pasqualina
1:40 h
(6)
Pateuri cu branza dulce si legume

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Pateuri cu branza dulce si legume
37 min
(3)
Gogosi la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Gogosi la cuptor
60 min
(6)
Tarta pascala cu verdeturi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Tarta pascala cu verdeturi
1:15 h
(3)
Pasca fara aluat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Pasca fara aluat
45 min
(76)
Pasca cu ciocolata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Pasca cu ciocolata
1:20 h
(15)
Brownies

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Brownies
45 min
(13)
Lapte de pasare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Lapte de pasare
60 min
(83)
Pui cu curmale

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Pui cu curmale
60 min
(10)
Escalop de porc cu ciuperci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Escalop de porc cu ciuperci
30 min
(12)
Tagliatelle cu sunca, dovlecei si rosii

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Tagliatelle cu sunca, dovlecei si rosii
30 min
(34)
Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Paste cu crema de branza

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Paste cu crema de branza
20 min
(35)