
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFriptura de porc in sos de bere neagra
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Amestecam condimentele, ungem carnea cu ulei si o frecam bine cu mirodeniile, apoi o asezam intr-o tava inalta si o introducem la cuptor la o temperatura de 160 ° C timp de 1 ora si 20 de minute.
2. Intre timp, spalam legumele, le curatam, le taiem bucati potrivite si le adaugam in tava langa friptura.
3. Costita o punem intr-o tigaie si o rumenim putin.
4. Cu 15 minute inainte de a scoate friptura adaugam berea si acoperim vasul.
5. Dupa frigere, scoatem carnea si pasam sosul impreuna cu legumele cu ajutorul unui blender pana obtinem un sos legat (daca este prea gros, putem adauga apa sau bere pana obtinem consistenta dorita), il amestecam cu costita si arpagicul scurs si dam totul un clocot. La final, adaugam patrunjelul taiat marunt. Carnea este servita alaturi de o garnitura din legume sotate in putin unt ori ulei de masline sau piure de cartofi turnati cu posul in farfurie.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.