meriți să fii surprins
Friptura de porc in sos de bere neagra

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1500 g g Pulpa de porc Pulpa de porc
250 g g Costita afumata Costita afumata
2 lingurite lingurita Ulei de masline Ulei de masline
8 bucati bucata Morcovi Morcov
150 g g Telina Telina
5 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
4 bucati bucata Pastarnac Pastarnac
8 catei catel Usturoi Usturoi
500 ml ml Bere Bere
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 borcane borcan Chives Chives
2 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
1 lingurite lingurita Cimbru Cimbru
0,25 lingurite lingurita Maghiran Maghiran
1 lingurite lingurita Sare de mare Sare de mare
0,5 lingurite lingurita Piper negru Piper negru
3 bucati bucata Cuisoare Cuisoare
2 bucati bucata Foi de dafin Foaie de dafin

Friptura de porc in sos de bere neagra

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(0)

Mod de preparare

1. Amestecam condimentele, ungem carnea cu ulei si o frecam bine cu mirodeniile, apoi o asezam intr-o tava inalta si o introducem la cuptor la o temperatura de 160 ° C timp de 1 ora si 20 de minute.

2. Intre timp, spalam legumele, le curatam, le taiem bucati potrivite si le adaugam in tava langa friptura.

3. Costita o punem intr-o tigaie si o rumenim putin.

4. Cu 15 minute inainte de a scoate friptura adaugam berea si acoperim vasul.

5. Dupa frigere, scoatem carnea si pasam sosul impreuna cu legumele cu ajutorul unui blender pana obtinem un sos legat (daca este prea gros, putem adauga apa sau bere pana obtinem consistenta dorita), il amestecam cu costita si arpagicul scurs si dam totul un clocot. La final, adaugam patrunjelul taiat marunt. Carnea este servita alaturi de o garnitura din legume sotate in putin unt ori ulei de masline sau piure de cartofi turnati cu posul in farfurie.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.