
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
pesto verde
200 g g | Spanac Spanac | ||
30 g g | Busuioc Busuioc | ||
25 g g | Usturoi Usturoi | ||
50 g g | Migdale Migdale | ||
80 - 100 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
Sare Sare | |||
Piper Piper |
somon in crusta
200 g g | Somon file Somon file | ||
100 g g | Pesmet Pesmet | ||
50 g g | Parmezan Parmezan | ||
Sos pesto Sos pesto | |||
Ulei de masline Ulei de masline |
piure
1 kg kg | Cartofi Cartof | ||
300 g g | Unt Unt | ||
150 - 200 ml ml | Lapte Lapte |
salata de spanac
50 g g | Spanac Spanac | ||
Sare Sare | |||
Piper Piper | |||
30 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
0,5 bucati bucata | Portocale Portocala | ||
1 lingurite lingurita | Sos pesto Sos pesto |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSomon in crusta cu piure de cartofi si salata de spanac Bio
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Pesto verde:
Se dau la blender toate ingredientele si se pastreaza in frigider.
2. Somon in crusta:
Se amesteca 3 linguri de sos pesto cu 100 g de pesmet, 50 g de parmezan si ulei de masline. Se imbraca apoi somonul in aceasta crusta. Se coace la cuptorul incins la 190°C timp de 15-20min.
3. Piure de cartofi:
Se curata cartofii si se fierb in apa sarata. Se scurg bine de apa si se paseaza cat sunt fierbinti. Se adauga lapte caldut treptat pana suntem multumiti de consistenta si apoi untul rece taiat cuburi. Amestecati si iar amestecati, iar apoi dati piureul prin sita, pentru o textura mai fina.
4. Salata de spanac:
Se amesteca sucul de portocala cu uleiul de masline si se omogenizeaza pana obtinem undressing legat si vascos. Frunzele de spanac se spala si se usuca de apa, dupa care se amesteca cu dressingul si o lingura de sos pesto.
Spor la gatit si pofta buna!