meriți să fii surprins
Somon invelit in sunca de Parma

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

800 g g Cartofi albi Cartofi albi
200 g g Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
200 g g Unt Unt
8 felii felie Sunca de Parma Sunca de Parma
800 g g Somon file Somon file
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
50 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Somon invelit in sunca de Parma

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(2)

Mod de preparare

Bucatile de somon se invelesc in sunca de Parma si se introduc in cuptor, la 180 de grade, timp de 15 minute. Separat, se curata cartofii si se fierb, apoi se scurg si se zdrobesc. Se adauga untul si laptele.

Tot separat, tragem in tigaie solzisorii de ceapa pe care ii punem peste piure, impreuna cu patrunjelul tocat. Se serveste totul cald si, bineinteles, cu multa pofta!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.