
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Cartofi albi Cartofi albi | ||
200 g g | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | ||
200 g g | Unt Unt | ||
8 felii felie | Sunca de Parma Sunca de Parma | ||
800 g g | Somon file Somon file | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
50 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSomon invelit in sunca de Parma
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Bucatile de somon se invelesc in sunca de Parma si se introduc in cuptor, la 180 de grade, timp de 15 minute. Separat, se curata cartofii si se fierb, apoi se scurg si se zdrobesc. Se adauga untul si laptele.
Tot separat, tragem in tigaie solzisorii de ceapa pe care ii punem peste piure, impreuna cu patrunjelul tocat. Se serveste totul cald si, bineinteles, cu multa pofta!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.