
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Somon file Somon file | |
300 g g | Unt Unt | |
100 g g | Mustar Mustar | |
300 g g | Frisca lichida Frisca lichida | |
2 kg kg | Cartofi albi Cartofi albi | |
500 ml ml | Lapte proaspat 1.5% Lapte proaspat 1.5% | |
300 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | |
300 g g | Ceapa alba Ceapa alba | |
250 g g | Broccoli Broccoli | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSomon cu broccoli si piure de cartofi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incepem prin a pregati garniturile. Va propun broccoli sote si un piure de cartofi facut cu lapte si ceapa prajita. Intr-o tigaie lasam uleiul sa se incinga si punem ceapa tocata marunt. Cand este aurie o scoatem pe o hartie absorbanta si o amestecam cu piureul de cartofi .
Dupa ce am fiert brocoli, il tragem la tigaie cu o lingura de unt, sare si piper, dupa gust.Lasam somonul la marinat in mustar amestecat cu marar si smantanalichida. Dupa care il bagam la cuptorul incins in prealabil la 200C, timpde 18 minute. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.