meriți să fii surprins
Somon cu broccoli si piure de cartofi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

4 bucati bucata Somon file Somon file
300 g g Unt Unt
100 g g Mustar Mustar
300 g g Frisca lichida Frisca lichida
2 kg kg Cartofi albi Cartofi albi
500 ml ml Lapte proaspat 1.5% Lapte proaspat 1.5%
300 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
300 g g Ceapa alba Ceapa alba
250 g g Broccoli Broccoli
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Somon cu broccoli si piure de cartofi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(1)

Mod de preparare

Incepem prin a pregati garniturile. Va propun broccoli sote si un piure de cartofi facut cu lapte si ceapa prajita. Intr-o tigaie lasam uleiul sa se incinga si punem ceapa tocata marunt. Cand este aurie o scoatem pe o hartie absorbanta si o amestecam cu piureul de cartofi .

Dupa ce am fiert brocoli, il tragem la tigaie cu o lingura de unt, sare si piper, dupa gust.Lasam somonul la marinat in mustar amestecat cu marar si smantanalichida. Dupa care il bagam la cuptorul incins in prealabil la 200C, timpde 18 minute. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.