
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Pastrav Pastrav | ||
150 g g | Orez bob lung Orez bob lung | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
100 g g | Unt Unt | ||
50 ml ml | Vin de masa Vin de masa | ||
50 g g | Parmezan ras Parmezan ras | ||
80 g g | Mazare fina Mazare fina | ||
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
100 g g | Ciuperci Ciuperci |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPastrav cu orez
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pastravul se curata de solzi si se sterge cu un prosop curat. Se taie medalioane si se prajeste intr-o tigaie cu ulei de masline. Se da gust, cu sare si piper, si se scoate pe o farfurie cu prosop de hartie.
In aceeasi tigaie, se caleste ceapa tocata marunt în unt si se tosteaza orezul. Se pune vin alb si se lasa la redus. Se adauga mazarea si ciupercile si se pune cate un polonic de supa de peste sau apa fierbinte, pana orezul ajunge la consistenta dorita. La final, se pune parmezan si unt, si se amesteca.In cuptorul incins la 140°C sau la foc mic se baga pestele doar pentru a-l incalzi, Pofta buna!
Tips: Recomand supa de peste, pentru gust. Pentru supa de peste puteti folosi cateva radacinoase si tot ce va ramane de la peste, pentru a obtine baza de gust pentru orez.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.