meriți să fii surprins
Pastrav cu orez

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

4 bucati bucata Pastrav Pastrav
150 g g Orez bob lung Orez bob lung
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
100 g g Unt Unt
50 ml ml Vin de masa Vin de masa
50 g g Parmezan ras Parmezan ras
80 g g Mazare fina Mazare fina
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
100 g g Ciuperci Ciuperci

Pastrav cu orez

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(6)

Mod de preparare

Pastravul se curata de solzi si se sterge cu un prosop curat. Se taie medalioane si se prajeste intr-o tigaie cu ulei de masline. Se da gust, cu sare si piper, si se scoate pe o farfurie cu prosop de hartie.

In aceeasi tigaie, se caleste ceapa tocata marunt în unt si se tosteaza orezul. Se pune vin alb si se lasa la redus. Se adauga mazarea si ciupercile si se pune cate un polonic de supa de peste sau apa fierbinte, pana orezul ajunge la consistenta dorita. La final, se pune parmezan si unt, si se amesteca.In cuptorul incins la 140°C sau la foc mic se baga pestele doar pentru a-l incalzi, Pofta buna!

Tips: Recomand supa de peste, pentru gust. Pentru supa de peste puteti folosi cateva radacinoase si tot ce va ramane de la peste, pentru a obtine baza de gust pentru orez.

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei