Medalion de somon cu iaurt

Medalion de somon cu iaurt
DificultateScazuta
Timp de gatire25 min

Mod de preparare

    1. Asezonam medalionul de somon cu sare si piper. Il prajim in ulei intr-o tigaie neaderenta timp de 3-4 minute pe fiecare parte impreuna cu 2 frunzulite de salvie. Transferam intr-o tava si introducem la cuptor, pe hartie de copt, timp de 10 minute la 200°C.

    2. Separat facem o salata din rosii, castravete, ardei gras verde, ceapa galbena si baby spanac, toate taiate fasii subtiri. Asezonam salata cu un dressing facut din zeama de la jumatate de lime si ulei de masline. Punem doar putina sare la salata, deoarece vom pune parmezan, care e sarat.

    Somonul se serveste peste salata, cu iaurt amestecat cu o frunzulita de salvie tocata marunt, pentru a ii da o aroma speciala, si cu parmezan zdrobit deasupra. Pofta buna!

    Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.