
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
3 linguri lingura | Iaurt Iaurt | ||
2 bucati bucata | Somon medalion Somon medalion | ||
2 fire fir | Salvie Salvie | ||
2 bucati bucata | Rosii Rosie | ||
40 g g | Baby spanac Baby spanac | ||
25 g g | Castraveti Castravete | ||
0,5 bucati bucata | Ardei gras verde Ardei gras verde | ||
0,5 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
10 g g | Parmezan ras Parmezan ras | ||
1 bucati bucata | Limete Limeta | ||
0,5 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) |
Medalion de somon cu iaurt
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Asezonam medalionul de somon cu sare si piper. Il prajim in ulei intr-o tigaie neaderenta timp de 3-4 minute pe fiecare parte impreuna cu 2 frunzulite de salvie. Transferam intr-o tava si introducem la cuptor, pe hartie de copt, timp de 10 minute la 200°C.
2. Separat facem o salata din rosii, castravete, ardei gras verde, ceapa galbena si baby spanac, toate taiate fasii subtiri. Asezonam salata cu un dressing facut din zeama de la jumatate de lime si ulei de masline. Punem doar putina sare la salata, deoarece vom pune parmezan, care e sarat.
Somonul se serveste peste salata, cu iaurt amestecat cu o frunzulita de salvie tocata marunt, pentru a ii da o aroma speciala, si cu parmezan zdrobit deasupra. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.