meriți să fii surprins
Medalion de somon cu iaurt

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

3 linguri lingura Iaurt Iaurt
2 bucati bucata Somon medalion Somon medalion
2 fire fir Salvie Salvie
2 bucati bucata Rosii Rosie
40 g g Baby spanac Baby spanac
25 g g Castraveti Castravete
0,5 bucati bucata Ardei gras verde Ardei gras verde
0,5 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
10 g g Parmezan ras Parmezan ras
1 bucati bucata Limete Limeta
0,5 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )

Medalion de somon cu iaurt

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(0)

Mod de preparare

1. Asezonam medalionul de somon cu sare si piper. Il prajim in ulei intr-o tigaie neaderenta timp de 3-4 minute pe fiecare parte impreuna cu 2 frunzulite de salvie. Transferam intr-o tava si introducem la cuptor, pe hartie de copt, timp de 10 minute la 200°C.

2. Separat facem o salata din rosii, castravete, ardei gras verde, ceapa galbena si baby spanac, toate taiate fasii subtiri. Asezonam salata cu un dressing facut din zeama de la jumatate de lime si ulei de masline. Punem doar putina sare la salata, deoarece vom pune parmezan, care e sarat.

Somonul se serveste peste salata, cu iaurt amestecat cu o frunzulita de salvie tocata marunt, pentru a ii da o aroma speciala, si cu parmezan zdrobit deasupra. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei