
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastrav cu orez si ciuperci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pastravul se fileteaza si se prajeste pe ambele parti intr-o tigaie incinsa, in ulei de masline.
Orezul se caleste in ulei impreuna cu morvocul, ceapa si ciupercile, se stinge cu vinul alb si se lasa la fiert circa 15 minute.
Fiecare pastrav se asaza pe cate o foaie de placinta si peste el se asaza cate o lingura de smantana. Se presara fiecare pastrav cu patrunjel. Foile se inchid in maniera unui plic si se introduc la cuptor timp de 6 minute, pana cand se rumeneste foaia. Se serveste cu mana. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.