meriți să fii surprins
Pastrav cu orez si ciuperci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

200 g g Ciuperci Ciuperci
250 g g Orez camolino Orez camolino
4 bucati bucata Pastrav Pastrav
100 g g Morcovi Morcov
100 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
30 ml ml Vin de masa Vin de masa
80 g g Smantana 20% Smantana 20%
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
4 bucati bucata Aluat Aluat
(foietaj )
80 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Pastrav cu orez si ciuperci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(1)

Mod de preparare

Pastravul se fileteaza si se prajeste pe ambele parti intr-o tigaie incinsa, in ulei de masline.

Orezul se caleste in ulei impreuna cu morvocul, ceapa si ciupercile, se stinge cu vinul alb si se lasa la fiert circa 15 minute.

Fiecare pastrav se asaza pe cate o foaie de placinta si peste el se asaza cate o lingura de smantana. Se presara fiecare pastrav cu patrunjel. Foile se inchid in maniera unui plic si se introduc la cuptor timp de 6 minute, pana cand se rumeneste foaia. Se serveste cu mana. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei