meriți să fii surprins
Pachetele de somon cu cartofi si spanac

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Cartofi albi Cartofi albi
250 g g Spanac Spanac
600 g g Somon file Somon file
2 fire fir Patrunjel Patrunjel
3 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
4 linguri lingura Unt Unt
1 capatani capanata Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Limete Limeta
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Pachetele de somon cu cartofi si spanac

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(0)

Mod de preparare

Curatati de coaja cartofii, spalati-i si taiati-i rondele subtiri. Spalati spanacul si lasati-l la scurs. Puneti untul in vasul de mixare si caliti spanacul aprox 5 minute, folosind tasta ROAST.

Spalati somonul, uscati-l si taiati-l in 4 bucati. Spalati patrunjelul, uscati-l si taiati frunzele marunt. Curatati de coaja cepele si taiati-le marunt. Amestecati totul cu unt. Separati capatana de usturoi si curatati cateii. Spalati lime-ul cu apa fierbinte, zvantati-l si taiati-l rondele.

Pregatiti 4 bucati mari de hartie de copt. In mijlocul fiecareia dintre acestea asezati rondelele de cartofi peste care puneti somonul, spanacul, o lingurita din amestecul de unt si verdeturi, o bucata de lime si un catel de usturoi. Apoi condimentati cu sare si piper. Impaturiti hartia si inchideti bine in lateral.

Turnati 500 ml apa in vasul de mixare si montati sita de aburi. Asezati pachetelele unul langa altul, in sita de aburi si lasati totul sa se prepare folosind tasta Steamer. Indepartati hartia si serviti pachetelele de somon.