meriți să fii surprins
File de salau cu sparanghel si sos de lamaie

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

3 bucati bucata Lamai Lamaie
1 borcane borcan Sparanghel Sparanghel
15 g g Cimbru Cimbru
(proaspat)
Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
(dupa gust)
Rozmarin Rozmarin
(dupa gust)
Piper Piper
(rosu, dupa gust)
700 g g Salau file Salau file

File de salau cu sparanghel si sos de lamaie

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(11)

Mod de preparare

Intr-o craticioara topim untul si asezam in unt fileurile de peste. Lasam sa fiarba pana cand pestele este gatit, apoi punem sare si piper doar pe peste.

Taiem coaja de la lamai si apoi taiem cate un file din fiecare felie, evitand pielita. Incingem uleiul de masline aromat, punem fileurile de lamaie si amestecam, oprim focul si adaugam sparanghelul taiat marunt. Punem sare si piper si servim sosul peste pestele posat in unt.

Servim alaturi de orice garnitura ne place: piure de cartofi, legume sote sau orez.

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!