
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
700 g g | Salau file Salau file | |
Unt Unt | ||
3 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
1 borcane borcan | Sparanghel Sparanghel | |
15 g g | Cimbru
Cimbru (proaspat) | |
Ulei de masline extravirgin
Ulei de masline extravirgin (dupa gust) | ||
Rozmarin
Rozmarin (dupa gust) | ||
Piper
Piper (rosu, dupa gust) | ||
Sare
Sare (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFile de salau cu sparanghel si sos de lamaie
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o craticioara topim untul si asezam in unt fileurile de peste. Lasam sa fiarba pana cand pestele este gatit, apoi punem sare si piper doar pe peste.
Taiem coaja de la lamai si apoi taiem cate un file din fiecare felie, evitand pielita. Incingem uleiul de masline aromat, punem fileurile de lamaie si amestecam, oprim focul si adaugam sparanghelul taiat marunt. Punem sare si piper si servim sosul peste pestele posat in unt.
Servim alaturi de orice garnitura ne place: piure de cartofi, legume sote sau orez.
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!