
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastrav cu crema de iaurt si anghinare
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Amestecam ceapa taiata rondele impreuna cu rosiile cherry, taiate sferturi, fasolea galbena si chorizo, asezonam cu sare si amestecam impreuna cu 3-4 linguri de ulei. Punem totul in tava pentru cuptor, pe foaie de copt.
2. Asezonam pastravul cu sare, cimbru si uleiul ramas.
3. Introducem la cuptorul preincalzit in prealabil pentru aproximativ 20 de minute la 200°C. Lasam sa se raceasca un pic (aproximativ 5 minute), apoi il servim impreuna cu o crema de iaurt extraordinara.
4. Crema e super simpla: tocam foarte marunt anghinarea (putem sa o tocam la blender), apoi amestecam cu iaurt grecesc delicios si asezonam cu sare. S-aveti pofta!
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.