meriți să fii surprins
Pastrav cu crema de iaurt si anghinare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Pastrav Pastrav
3 linguri lingura Iaurt grecesc Iaurt grecesc
2 bucati bucata Anghinare Anghinare
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
200 g g Fasole pastai Fasole pastai
3 bucati bucata Rosii cherry Rosii cherry
5 linguri lingura Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
7 bucati bucata Chorizo Chorizo
Cimbru Cimbru
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)

Pastrav cu crema de iaurt si anghinare

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(0)

Mod de preparare

1. Amestecam ceapa taiata rondele impreuna cu rosiile cherry, taiate sferturi, fasolea galbena si chorizo, asezonam cu sare si amestecam impreuna cu 3-4 linguri de ulei. Punem totul in tava pentru cuptor, pe foaie de copt.

2. Asezonam pastravul cu sare, cimbru si uleiul ramas.

3. Introducem la cuptorul preincalzit in prealabil pentru aproximativ 20 de minute la 200 ° C. Lasam sa se raceasca un pic (aproximativ 5 minute), apoi il servim impreuna cu o crema de iaurt extraordinara.

4. Crema e super simpla: tocam foarte marunt anghinarea (putem sa o tocam la blender), apoi amestecam cu iaurt grecesc delicios si asezonam cu sare. S-aveti pofta!

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.