
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastrav cu sos de smantana si usturoi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Portionam pastravul si il spalam cu un jet de apa rece, apoi il zvantam cu un prosop de hartie sau un servet curat si il saram.
2. Amestecam amidonul cu boiaua de ardei, trecem bucatile de peste prin amestec si apoi le prajim in ulei incins.
Sosul de smantana:1. Zdrobim usturoiul, tocam marunt mararul si patrunjelul, taiem cubulete castravetii murati sau ii dam pe razatoarea mare si ii scurgem bine de zeama si taiem ardeiul cuburi mici.
2. Amestecam smantana cu ingredientele pregatite si adaugam ulei de masline, dupa care potrivim de sare. Bucatile de peste se servesc calde cu sosul de smantana.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.