meriți să fii surprins
Pastrav cu sos de smantana si usturoi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Pastrav Pastrav
50 g g Amidon Amidon
1 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
500 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
400 g g Smantana 20% Smantana 20%
10 catei catel Usturoi Usturoi
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
200 g g Castraveti Castravete
1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)

Pastrav cu sos de smantana si usturoi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(0)

Mod de preparare

1. Portionam pastravul si il spalam cu un jet de apa rece, apoi il zvantam cu un prosop de hartie sau un servet curat si il saram.

2. Amestecam amidonul cu boiaua de ardei, trecem bucatile de peste prin amestec si apoi le prajim in ulei incins.

Sosul de smantana:1. Zdrobim usturoiul, tocam marunt mararul si patrunjelul, taiem cubulete castravetii murati sau ii dam pe razatoarea mare si ii scurgem bine de zeama si taiem ardeiul cuburi mici.

2. Amestecam smantana cu ingredientele pregatite si adaugam ulei de masline, dupa care potrivim de sare. Bucatile de peste se servesc calde cu sosul de smantana.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.