
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Pastrav Pastrav | |
200 g g | Migdale Migdale | |
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
2 bucati bucata | Portocale Portocala | |
2 bucati bucata | Cartofi albi noi Cartofi albi noi | |
300 g g | Morcovi mici Morcovi mici | |
1 linguri lingura | Miere Miere |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastrav cu migdale si morcovi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Radem cartofii pe razatoarea mica, apoi ii amestecam cu migdalele sfarmate si ii punem peste peste, apoi stropim cu putin ulei de masline. Incalzim cuptorul la 190 grade C si introducem pestii pentru 20 de minute.
2. Stoarcem o portocala si la finalul coacerii turnam peste peste.
3. Punem ulei intr-o tigaie si punem morcovii, adaugam mierea si zeama de la cealalta portocala si sotam 3-4 minute la foc iute.
4. Servim pestele cu morcovi si felii de lamaie. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.