meriți să fii surprins
Medalion de somon cu salata calda de fenicul

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Smantana 12% Smantana 12%
365 g g Somon medalion Somon medalion
125 g g Fenicul Fenicul
1 bucati bucata Limete Limeta
Valeriana Valeriana
(dupa gust)
2 bucati bucata Rosii cherry Rosii cherry
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Medalion de somon cu salata calda de fenicul

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(0)

Mod de preparare

1. Asezonam medalionul de somon cu sare si piper.

2. Il prajim intr-o tigaie neaderenta timp de 3-4 minute pe fiecare parte.

3. Il transferam intr-o tava si il introducem la cuptor, pe hartie de copt, timp de 10 minute la 200 °C.

4. Separat, intr-o tigaie, prajim feniculul taiat felii marunte impreuna cu zeama de la ½ lime.

5. Asezonam cu sare si piper.

6. Dupa 4-5 minute de prajire punem smantana si oprim focul. Dam tigaia la o parte.

7. Somonul se serveste cald impreuna cu salata calda facuta din fenicul, smantana, rosii cherry taiate dupa plac si valeriana. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.