
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
100 g g | Smantana 12% Smantana 12% | |
365 g g | Somon medalion Somon medalion | |
125 g g | Fenicul Fenicul | |
1 bucati bucata | Limete Limeta | |
Valeriana
Valeriana (dupa gust) | ||
2 bucati bucata | Rosii cherry Rosii cherry | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMedalion de somon cu salata calda de fenicul
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Asezonam medalionul de somon cu sare si piper.
2. Il prajim intr-o tigaie neaderenta timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
3. Il transferam intr-o tava si il introducem la cuptor, pe hartie de copt, timp de 10 minute la 200 °C.
4. Separat, intr-o tigaie, prajim feniculul taiat felii marunte impreuna cu zeama de la ½ lime.
5. Asezonam cu sare si piper.
6. Dupa 4-5 minute de prajire punem smantana si oprim focul. Dam tigaia la o parte.
7. Somonul se serveste cald impreuna cu salata calda facuta din fenicul, smantana, rosii cherry taiate dupa plac si valeriana. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.