
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Crap file Crap file | ||
500 g g | Malai Malai | ||
200 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
300 ml ml | Bere Bere | ||
300 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
150 g g | Smantana 20% Smantana 20% | ||
30 g g | Usturoi Usturoi | ||
15 g g | Zahar Zahar | ||
6 g g | Sare de mare Sare de mare | ||
50 g g | Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCrap cu mamaliga
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taiem crapul in fasii subtiri si il lasam la marinat in bere. Îl dam prin faina si malai si îl prajim in baie de ulei. Îl scoatem pe o hartie absorbanta si ii punem sare.
Pentru mamaliga, fierbem apa, punem malaiul, lasam sa fiarba si amestecam. La final adaugam untul si o scoatem pe un fund de lemn.
Pentru mujdeiul de usturoi va recomand sa taiati cateii de usturoi in felii subtiri si sa ii lasati intr-un bol cu o lingura de zahar si o lingurita de sare. Dupa ce incep sa se inmoaie, ii zdrobim ii frecam cu ulei de floarea-soarelui. La final adaugam smantana. Dupa gust, se poate adauga si verdeata proaspata: patrunjel, marar sau coriandru.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.