
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Pastrav
Pastrav (proaspat ) | |
50 g g | Usturoi Usturoi | |
150 g g | Rosii Rosie | |
150 ml ml | Vin de masa
Vin de masa (alb) | |
2 bucati bucata | Ardei iute
Ardei iute (rosu) | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
100 g g | Unt Unt | |
600 g g | Cartofi prajiti Cartofi prajiti |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastrav si cartofi la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se toaca marunt usturoiul, mararul si ardeiul iute, rosiile se taie felii subtiri si se rade coaja de la o lamaie. Se asaza rosiile si ingredientele tocate marunt in burta pestelui, apoi se pune uleiul de masline pe deasupra si se da la cuptorul incins la 200 grade Celsius timp de 40 de minute.
Cat sunt fierbinti pestii, se pune peste fiecare cate o lingura de unt si se stropesc cu vin alb. Zeama obtinuta se scurge si se da in fiert la foc mare.
Se serveste pestele cu sos si cartofii la cuptor. Un an nou fericit!