meriți să fii surprins
Pastrav si cartofi la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Pastrav Pastrav
(proaspat )
50 g g Usturoi Usturoi
150 g g Rosii Rosie
150 ml ml Vin de masa Vin de masa
(alb)
2 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
(rosu)
1 bucati bucata Lamai Lamaie
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
100 g g Unt Unt
600 g g Cartofi prajiti Cartofi prajiti

Pastrav si cartofi la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(4)

Mod de preparare

Se toaca marunt usturoiul, mararul si ardeiul iute, rosiile se taie felii subtiri si se rade coaja de la o lamaie. Se asaza rosiile si ingredientele tocate marunt in burta pestelui, apoi se pune uleiul de masline pe deasupra si se da la cuptorul incins la 200 grade Celsius timp de 40 de minute.

Cat sunt fierbinti pestii, se pune peste fiecare cate o lingura de unt si se stropesc cu vin alb. Zeama obtinuta se scurge si se da in fiert la foc mare.

Se serveste pestele cu sos si cartofii la cuptor. Un an nou fericit!