
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Somon file Somon file | ||
100 g g | Parmezan ras Parmezan ras | ||
100 g g | Masline negre
Masline negre (fara samburi) | ||
3 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
2 felii felie | Paine neagra Paine neagra | ||
300 g g | Iaurt Iaurt | ||
1 lingurite lingurita | Mustar Mustar | ||
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
Busuioc
Busuioc (dupa gust) | |||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper alb
Piper alb (dupa gust) | |||
2 bucati bucata | Sfecla rosie Sfecla rosie | ||
1 lingurite lingurita | Hrean Hrean |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSomon servit cu carpaccio de sfecla si sos de iaurt
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Frigem somonul la tigaie sau gratar timp de 15 minute.
2. Intre timp pasam maslinele, apoi le amestecam cu 3 linguri de ulei de masline.
3. Taiem sfecla coapta felii subtiri si o aranjam pe farfurie sub forma rotunda, peste ea asezam pata de masline, apoi punem somonul.
4. Sosul de iaurt: amestecam iaurtul cu mustarul, hreanul, uleiul de masline si busuiocul maruntit si potrivim de sare si piper. Adaugam sosul de iaurt, parmezanul ras si deasupra bucati rupte de miez de paine neagra. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.