meriți să fii surprins
Somon servit cu carpaccio de sfecla si sos de iaurt

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Somon file Somon file
100 g g Parmezan ras Parmezan ras
100 g g Masline negre Masline negre
(fara samburi)
3 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
2 felii felie Paine neagra Paine neagra
300 g g Iaurt Iaurt
1 lingurite lingurita Mustar Mustar
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
Busuioc Busuioc
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper alb Piper alb
(dupa gust)
2 bucati bucata Sfecla rosie Sfecla rosie
1 lingurite lingurita Hrean Hrean

Somon servit cu carpaccio de sfecla si sos de iaurt

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(2)

Mod de preparare

1. Frigem somonul la tigaie sau gratar timp de 15 minute.

2. Intre timp pasam maslinele, apoi le amestecam cu 3 linguri de ulei de masline.

3. Taiem sfecla coapta felii subtiri si o aranjam pe farfurie sub forma rotunda, peste ea asezam pata de masline, apoi punem somonul.

4. Sosul de iaurt: amestecam iaurtul cu mustarul, hreanul, uleiul de masline si busuiocul maruntit si potrivim de sare si piper. Adaugam sosul de iaurt, parmezanul ras si deasupra bucati rupte de miez de paine neagra. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.