meriți să fii surprins
Medalion de somon gratinat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Somon medalion Somon medalion
200 g g Spanac Spanac
100 g g Cascaval Gouda Cascaval Gouda
4 linguri lingura Smantana 12% Smantana 12%
4 bucati bucata Cascaval Cascaval
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper alb Piper alb
(dupa gust)

Medalion de somon gratinat

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(0)

Mod de preparare

1. Amestecam spanacul cu cascavalul taiat cuburi, sarea si piperul si adaugam compozitia in portii egale peste bucatile de somon.

2. Incingem cuptorul la 180 °C si introducem somonul la cuptor pentru 10 minute.

3. Il scoatem si adaugam smantana deasupra, apoi feliile de cascaval.

4. Lasam somonul la cuptor inca 15 minute.

5. Il servim cu orez sau legume. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.