
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Somon medalion Somon medalion | |
200 g g | Spanac Spanac | |
100 g g | Cascaval Gouda Cascaval Gouda | |
4 linguri lingura | Smantana 12% Smantana 12% | |
4 bucati bucata | Cascaval Cascaval | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper alb
Piper alb (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMedalion de somon gratinat
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Amestecam spanacul cu cascavalul taiat cuburi, sarea si piperul si adaugam compozitia in portii egale peste bucatile de somon.
2. Incingem cuptorul la 180 °C si introducem somonul la cuptor pentru 10 minute.
3. Il scoatem si adaugam smantana deasupra, apoi feliile de cascaval.
4. Lasam somonul la cuptor inca 15 minute.
5. Il servim cu orez sau legume. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.