
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Dorada Dorada | |
30 g g | Busuioc Busuioc | |
5 g g | Rozmarin Rozmarin | |
250 g g | Rosii cherry Rosii cherry | |
1 capatani capanata | Usturoi Usturoi | |
120 g g | Migdale Migdale | |
2 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
250 g g | Dovlecei Dovlecel | |
200 g g | Vinete Vanata | |
100 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
400 g g | Malai Malai | |
1 l l | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | |
150 g g | Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDorada mediteraneeana cu polenta
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se fileteaza dorada si se asaza fileurile in tava. Intr-un bol se amesteca ierburile aromate cu usturoiul, 50ml de ulei de masline, fileurile de la 2 lamai si migdalele. Se toarna sosul obtinut peste fileurile de peste si se dau la cuptorul incins la 180 grade C sau la foc mediu timp de 40 de minute.
Pentru polenta, sau mamaliga, se pune la fiert laptele, se adauga malaiul si se amesteca incontinuu pana cand malaiul este fiert. La final se adauga untul. Pentru un plus de gust se prajesc pe un grill dovlecei si vinete tinute in ulei de masline cu usturoi.