meriți să fii surprins
Pastrav prajit cu sos de iaurt si salata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Pastrav Pastrav
200 g g Pesmet Pesmet
100 g g Iaurt grecesc Iaurt grecesc
1,5 varfuri varf Sare de mare Sare de mare
1 varfuri varf Piper alb Piper alb
500 ml ml Ulei Ulei
4 bucati bucata Cartofi albi Cartofi albi
200 g g Salata iceberg Salata iceberg
600 g g Iaurt grecesc Iaurt grecesc
3 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
200 g g Castraveti Castravete
3 catei catel Usturoi Usturoi
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline

Pastrav prajit cu sos de iaurt si salata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(5)

Mod de preparare

1. Portionam pestele si il trecem print-un jet de apa rece, apoi il usucam cu un prosop de hartie. Amestecam ingredientele pentru marinat (iaurt, sare si piper), ungem bucatile de peste si le lasam la rece timp de 10 minute.

2. Intre timp preparam sosul: taiem marunt mararul si patrunjelul, taiem ardeiul gras cuburi, dam pe razatoare castravetele si il scurgem de zeama. Zdrobim usturoiul apoi amestecam toate ingredientele si le punem la rece cu vasul acoperit. In paralel fierbem cartofii pentru garnitura.

3. Punem la incins uleiul, scoatem pestele din marinata, il stergem usor, trecem bucatile prin pesmet alb si le punem la prajit.

4. Asezam pe farfurie bucatile de peste, apoi cartofii taiati in patru, sosul si salata. Decoram cu verdeata. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

1 oferte

PătrunjelPătrunjel
Pătrunjel
25.04 - 28.04
Stoc limitat!*
1,49Lei