
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastrav prajit cu sos de iaurt si salata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Portionam pestele si il trecem print-un jet de apa rece, apoi il usucam cu un prosop de hartie. Amestecam ingredientele pentru marinat (iaurt, sare si piper), ungem bucatile de peste si le lasam la rece timp de 10 minute.
2. Intre timp preparam sosul: taiem marunt mararul si patrunjelul, taiem ardeiul gras cuburi, dam pe razatoare castravetele si il scurgem de zeama. Zdrobim usturoiul apoi amestecam toate ingredientele si le punem la rece cu vasul acoperit. In paralel fierbem cartofii pentru garnitura.
3. Punem la incins uleiul, scoatem pestele din marinata, il stergem usor, trecem bucatile prin pesmet alb si le punem la prajit.
4. Asezam pe farfurie bucatile de peste, apoi cartofii taiati in patru, sosul si salata. Decoram cu verdeata. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.