
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Salau file Salau file | ||
120 g g | Mazare Mazare | ||
50 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | ||
120 g g | Ceapa Ceapa | ||
500 g g | Cartofi Cartof | ||
120 g g | Unt Unt | ||
300 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | ||
1 plicuri plic | Marar Marar | ||
60 ml ml | Vin alb Vin alb |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalau in stil englezesc
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pregatim un piure de cartofi cu unt si lapte.
Intr-o tigaie intinsa punem la topit unt, calim ceapa, apoi adaugam fileurile de peste.
Gatim bine pestele, iar dupa aceea adaugam vinul alb si mazarea. Gatim 5 minute, apoi adaugam smantana de gatit si mararul tocat.
Asezam pestele cu mazarea intr-un vas pentru cuptor, acoperim cu piureul de cartofi si dam la cuptorul incins la 180°C timp de 10 minute.
Servim fierbinte. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!