meriți să fii surprins
Pastrav la cuptor cu sos de smantana

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 bucati bucata Pastrav Pastrav
5 linguri lingura Smantana 20% Smantana 20%
5 fire fir Menta Menta
(proaspata)
0,5 lingurite lingurita Zeama de lamaie Zeama de lamaie
1 varfuri varf Sare de mare Sare de mare
1 varfuri varf Piper Piper
(rosu)
1 bucati bucata Baby spanac Baby spanac
6 bucati bucata Rosii cherry Rosii cherry
1 lingurite lingurita Migdale Migdale
(fulgi )
2 lingurite lingurita Reductie de otet balsamic Reductie de otet balsamic
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust )
Sare grunjoasa Sare grunjoasa
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
1 bucati bucata Papaya Papaya

Pastrav la cuptor cu sos de smantana

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(0)

Mod de preparare

1. Incingem cuptorul la 175 de gradeCelsius. Curatam pastravul, daca este nevoie, si il punem intr-o tava impachetat in foaie de copt, dupa ce l-am asezonat cu sare si piper. Adaugam pe el cate o lingurita de ulei de masline. Il introducem la cuptor timp de 15-20 de minute, pe raftul din mijloc.

2. Intre timp, facem sosul de smantana cu: smantana, menta proaspata, zeama de lamaie, sare de mare si piper rosu macinat. Punem sosul la rece pana e gata pastravul.

3. Preparam salata foarte usor: baby spanacul il amestecam cu rosiile cherry taiate sferturi, cu jumatate din fructul de papaia taiat cubulete si cu fulgii de migdale. Asezonam totul cu putina sare si amestecam din nou. Adaugam reductia de otet balsamic deasupra. Pastravul se serveste impreuna cu salata de spanac si papaia si sosul fresh de smantana.

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.