
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastrav la cuptor cu sos de smantana
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Incingem cuptorul la 175 de gradeCelsius. Curatam pastravul, daca este nevoie, si il punem intr-o tava impachetat in foaie de copt, dupa ce l-am asezonat cu sare si piper. Adaugam pe el cate o lingurita de ulei de masline. Il introducem la cuptor timp de 15-20 de minute, pe raftul din mijloc.
2. Intre timp, facem sosul de smantana cu: smantana, menta proaspata, zeama de lamaie, sare de mare si piper rosu macinat. Punem sosul la rece pana e gata pastravul.
3. Preparam salata foarte usor: baby spanacul il amestecam cu rosiile cherry taiate sferturi, cu jumatate din fructul de papaia taiat cubulete si cu fulgii de migdale. Asezonam totul cu putina sare si amestecam din nou. Adaugam reductia de otet balsamic deasupra. Pastravul se serveste impreuna cu salata de spanac si papaia si sosul fresh de smantana.
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.