
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
50 ml ml | Vin alb Vin alb | ||
150 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | ||
200 g g | Masline verzi
Masline verzi (fara samburi ) | ||
600 g g | Cartofi dulci Cartof dulce | ||
500 g g | Rosii cherry Rosii cherry | ||
800 g g | Merluciu Merluciu | ||
2 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
100 g g | Capere Capere |
Merluciu a la Messina
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
0:45
min
(1)
Mod de preparare
Se taie ceapa foarte subtire, cartofii cubulete, rosiile cherry pe jumatate, se pun impreuna cu restul ingredientelor intr-o tava si se pune la cuptorul preincalzit la 160 de grade timp de 30 de minute, in functie de marimea pestelui.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.