
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
50 ml ml | Vin alb Vin alb | |
150 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
200 g g | Masline verzi
Masline verzi (fara samburi ) | |
600 g g | Cartofi dulci Cartof dulce | |
500 g g | Rosii cherry Rosii cherry | |
800 g g | Merluciu Merluciu | |
2 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
100 g g | Capere Capere |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMerluciu a la Messina
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se taie ceapa foarte subtire, cartofii cubulete, rosiile cherry pe jumatate, se pun impreuna cu restul ingredientelor intr-o tava si se pune la cuptorul preincalzit la 160 de grade timp de 30 de minute, in functie de marimea pestelui.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.