meriți să fii surprins
Merluciu a la Messina

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

50 ml ml Vin alb Vin alb
150 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
200 g g Masline verzi Masline verzi
(fara samburi )
600 g g Cartofi dulci Cartof dulce
500 g g Rosii cherry Rosii cherry
800 g g Merluciu Merluciu
2 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
100 g g Capere Capere

Merluciu a la Messina

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(1)

Mod de preparare

Se taie ceapa foarte subtire, cartofii cubulete, rosiile cherry pe jumatate, se pun impreuna cu restul ingredientelor intr-o tava si se pune la cuptorul preincalzit la 160 de grade timp de 30 de minute, in functie de marimea pestelui.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.