meriți să fii surprins
Pulpe de pui cu cascaval si legume aromate

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

850 g g Pulpe de pui Pulpa de pui
Rozmarin Rozmarin
(dupa gust)
5 catei catel Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Dovlecei Dovlecel
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
1 bucati bucata Vinete Vanata
4 felii felie Cascaval Cascaval

Pulpe de pui cu cascaval si legume aromate

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(142)

Mod de preparare

Pulpele de pui dezosate se condimentează cu rozmarin din belsug si cu usturoiul maruntit bine si se aseaza pe gratar, circa 5 minute pe fiecare parte. Cu 1 minut inainte de a le scoate, se adauga o felie de cascaval afumat peste pulpa, iar bucata de carne se ia de pe gratar numai dupa ce cascavalul a inceput sa se topeasca.

In paralel, se feliaza dovleceii si vinetele longitudinal, se stropesc feliile cu ulei de măsline si se presara usturoi maruntit, apoi se lasa pe gratar cate 2-3 minute pe fiecare parte.

Legumele pe gratar se servesc alaturi de pulpele cu cascaval afumat, care cer o bere rece alaturi. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.