
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
850 g g | Pulpe de pui Pulpa de pui | ||
Rozmarin
Rozmarin (dupa gust) | |||
5 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
1 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | |||
1 bucati bucata | Vinete Vanata | ||
4 felii felie | Cascaval Cascaval |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPulpe de pui cu cascaval si legume aromate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pulpele de pui dezosate se condimentează cu rozmarin din belsug si cu usturoiul maruntit bine si se aseaza pe gratar, circa 5 minute pe fiecare parte. Cu 1 minut inainte de a le scoate, se adauga o felie de cascaval afumat peste pulpa, iar bucata de carne se ia de pe gratar numai dupa ce cascavalul a inceput sa se topeasca.
In paralel, se feliaza dovleceii si vinetele longitudinal, se stropesc feliile cu ulei de măsline si se presara usturoi maruntit, apoi se lasa pe gratar cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Legumele pe gratar se servesc alaturi de pulpele cu cascaval afumat, care cer o bere rece alaturi. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.