
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
100 g g | Zucchini Zucchini | ||
100 g g | Dovleac Dovleac | ||
100 g g | Morcovi Morcov | ||
100 g g | Ciuperci Ciuperci | ||
2 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | ||
125 g g | Muguri de fasole Muguri de fasole | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
60 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLegume mediteraneene la gratar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taie in bucati zuchinni si dovleacul, iar morcovii in felii. Taie cepele rosii in sferturi si stoarce lamaia pentru a obtine 2 lingurite de zeama.
Aranjeaza legumele intr-o tava de copt. Condimenteaza, adauga uleiul de masline si zeama de lamaie.
Coace in cuptor timp de 20 de minute, apoi frige-le pe gratar alte 10 minute.