meriți să fii surprins
Legume mediteraneene la gratar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Zucchini Zucchini
100 g g Dovleac Dovleac
100 g g Morcovi Morcov
100 g g Ciuperci Ciuperci
2 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
125 g g Muguri de fasole Muguri de fasole
1 bucati bucata Lamai Lamaie
60 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Legume mediteraneene la gratar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(4)

Mod de preparare

Taie in bucati zuchinni si dovleacul, iar morcovii in felii. Taie cepele rosii in sferturi si stoarce lamaia pentru a obtine 2 lingurite de zeama.

Aranjeaza legumele intr-o tava de copt. Condimenteaza, adauga uleiul de masline si zeama de lamaie.

Coace in cuptor timp de 20 de minute, apoi frige-le pe gratar alte 10 minute.