meriți să fii surprins
Curcan in sos barbeque cu salata Coleslaw

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

1 bucati bucata Curcan Curcan
Ulei Ulei
(dupa gust)
2 catei catel Usturoi Usturoi
2 lingurite lingurita Miere Miere
1 lingurite lingurita Otet Otet
1 varfuri varf Boia de ardei Boia de ardei
(iute )
1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
1 sticle sticla Ketchup Ketchup
2 bucati bucata Morcovi Morcov
1 bucati bucata Telina Telina
0,5 bucati bucata Varza alba Varza alba
2 bucati bucata Oua Ou
2 lingurite lingurita Mustar Mustar

Curcan in sos barbeque cu salata Coleslaw

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(3)

Mod de preparare

Curcanul se spala si se sterge cu un prosop uscat, apoi se portioneaza, punand deoparte pentru gratar pulpele, aripile si pieptul.

Pentru prepararea sosului barbeque, se pun toate ingredientele pentru sos (mai putin ketchup-ul) intr-un blender si se maruntesc. Dupa maruntire, se adauga ketchup-ul si se amesteca pana cand se uniformizeaza.

Bucatile selectate pentru gratar se ung din abundenta cu sos si se maseaza, apoi se asaza pe gratarul incins, cate 7 minute pe fiecare parte.

Cat sta carnea pe gratar se pregateste salata Coleslaw, se dau morcovii si telina pe razatoare, iar varza alba se taie subtire. Salata obtinuta trebuie amestecata cu 2 linguri de maioneza, apoi se lasa la frigider, ca aromele sa se intrepatrunda.

Curcanul aromat se serveste alaturi de salata si de o bere rece.

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Ardei gras mixArdei gras mix
Ardei gras mix
25.10 - 31.10
-33%
6,79
4,49Lei