
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Curcan Curcan | |
1 lingurite lingurita | Mustar Mustar | |
Ulei
Ulei (dupa gust) | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
2 lingurite lingurita | Miere Miere | |
1 lingurite lingurita | Otet Otet | |
1 varfuri varf | Boia de ardei
Boia de ardei (iute ) | |
1 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
1 sticle sticla | Ketchup Ketchup | |
2 bucati bucata | Morcovi Morcov | |
1 bucati bucata | Telina Telina | |
0,5 bucati bucata | Varza alba Varza alba | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
1 lingurite lingurita | Mustar Mustar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCurcan in sos barbeque cu salata Coleslaw
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Curcanul se spala si se sterge cu un prosop uscat, apoi se portioneaza, punand deoparte pentru gratar pulpele, aripile si pieptul.
Pentru prepararea sosului barbeque, se pun toate ingredientele pentru sos (mai putin ketchup-ul) intr-un blender si se maruntesc. Dupa maruntire, se adauga ketchup-ul si se amesteca pana cand se uniformizeaza.
Bucatile selectate pentru gratar se ung din abundenta cu sos si se maseaza, apoi se asaza pe gratarul incins, cate 7 minute pe fiecare parte.
Cat sta carnea pe gratar se pregateste salata Coleslaw, se dau morcovii si telina pe razatoare, iar varza alba se taie subtire. Salata obtinuta trebuie amestecata cu 2 linguri de maioneza, apoi se lasa la frigider, ca aromele sa se intrepatrunda.
Curcanul aromat se serveste alaturi de salata si de o bere rece.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.