meriți să fii surprins
Tigaie picanta a la Chef Florin

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

800 g g Cotlet de porc Cotlet de porc
150 g g Bacon Bacon
120 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
80 g g Ardei iute Ardei iute
50 g g Usturoi Usturoi
80 g g Ardei gras Ardei gras
40 g g Unt Unt
40 g g Ulei de masline Ulei de masline
450 g g Iaurt Iaurt
25 g g Busuioc Busuioc
(proaspat)
25 g g Cimbru Cimbru
(proaspat)
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Tigaie picanta a la Chef Florin

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(63)

Mod de preparare

Toate ingredientele, in afara de ardei iute si usturoi, se taie la aceeasi dimensiune, cuburi mari. Usturoiul si ardeiul iute se toaca marunt si se pun intr-o tigaie incinsa.

Se calesc si se adauga carnea taiata cuburi. Se prajeste carnea bine si se adauga baconul si restul ingredientelor: ceapa, ardeiul gras, frunzele de busuioc, cimbru si patrunjel.

Se soteaza pana cand legumele se gatesc al dente. La final se adauga untul si se amesteca bine.

Se serveste alaturi de mamaliga si neaparat peste soteul iute se pune o lingura de iaurt!

2 oferte

Cotlet de porc, haiducescCotlet de porc, haiducesc
Cotlet de porc, haiducesc
28.10 - 31.10
Stoc limitat*!
1,99Lei
Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei