
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
1 linguri lingura | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
6 linguri lingura | Otet balsamic Otet balsamic | |
Cimbru
Cimbru (dupa gust ) | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust ) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
300 g g | Orez bob lung Orez bob lung | |
500 g g | Piept de curcan Piept de curcan |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCurcan marinat
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se taie carnea de curcan in bucati mici si se pune intr-un castron. Se adauga 6 linguri de ulei de masline, usturoi, patrunjel, 4 linguri de otet balsamic, sare, piper, cimbru, se amesteca si se lasa la marinat in frigider 15 minute, amestecand ocazional.
Intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei de masline. Se scurge curcanul de marinada si se rumeneste in tigaie timp de 20 minute. Apoi, se toarna sosul de la marinada peste curcan si imediat se adauga o lingura de faina, amestecand constant. Se mentine focul mediu si se fierbe pana cand se obtine un sos gros, cremos. Cu putin inainte de a fi gata, se toarna 2 linguri de otet balsamic, se amesteca bine si se inchide focul.
Intr-un castron se pune orezul basmati si deasupra carnea astfel preparata. Se serveste imediat. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.