meriți să fii surprins
Piept de curcan cu cascaval

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

600 g g Piept de curcan Piept de curcan
150 g g Cascaval Cascaval
300 g g Ciuperci Ciuperci
100 g g Smantana 12% Smantana 12%
120 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
75 ml ml Vin alb Vin alb
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
100 g g Unt Unt
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Piept de curcan cu cascaval

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(7)

Mod de preparare

Se spala ciupercile si ceapa. Ciupercile se toaca in cuburi mici iar ceapa se toaca fin. Pieptul de curcan se taie cuburi si se da prin faina.

Se prajeste in unt si ulei de masline, dupa care se adauga ceapa tocata. Se amesteca bine si se stropeste cu vin alb.

Se lasa la foc mic, pana ce alcoolul se evapora, dupa care se adauga ciupercile si smantana. Se adauga sare si piper, dupa gust, apoi mararul tocat. Se ia de pe foc si se adauga cascavalul taiat in cuburi mici.

Se acopera cu un capac si se lasa 10 minute inainte de servire. Se poate servi la alegere cu: orez, paste, couscous, cartofi sau legume natur. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.