
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Piept de curcan Piept de curcan | |
150 g g | Cascaval Cascaval | |
300 g g | Ciuperci Ciuperci | |
100 g g | Smantana 12% Smantana 12% | |
120 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
75 ml ml | Vin alb Vin alb | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
100 g g | Unt Unt | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de curcan cu cascaval
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se spala ciupercile si ceapa. Ciupercile se toaca in cuburi mici iar ceapa se toaca fin. Pieptul de curcan se taie cuburi si se da prin faina.
Se prajeste in unt si ulei de masline, dupa care se adauga ceapa tocata. Se amesteca bine si se stropeste cu vin alb.
Se lasa la foc mic, pana ce alcoolul se evapora, dupa care se adauga ciupercile si smantana. Se adauga sare si piper, dupa gust, apoi mararul tocat. Se ia de pe foc si se adauga cascavalul taiat in cuburi mici.
Se acopera cu un capac si se lasa 10 minute inainte de servire. Se poate servi la alegere cu: orez, paste, couscous, cartofi sau legume natur. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.