
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Hamburger Hamburger | |
4 bucati bucata | Chifle hamburger Chifla hamburger | |
4 bucati bucata | Castraveti murati Castravete murat | |
Rucola
Rucola (dupa gust) | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
1 lingurite lingurita | Ulei de masline Ulei de masline | |
Zeama de lamaie
Zeama de lamaie (dupa gust) | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
Ketchup
Ketchup (dupa gust) | ||
Mustar
Mustar (dupa gust) | ||
200 g g | Branza topita Branza topita | |
1 bucati bucata | Rosii Rosie | |
Whisky
Whisky (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHamburger cu whisky
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Preparam hamburgerul la gratar.
2. Intre timp, stropim ceapa taiata rondele subtiri cu suc de lamaie sau (pentru cei indragostiti de whisky, pot adauga cateva picaturi, inlocuind sucul de lamaie), adaugam patrunjelul verde taiat fin si le frecam usor, adaugam uleiul de masline si amestecam.
3. Rumenim chiflele, adaugam branza si intindem rucola, apoi putin ketchup, ceapa, hamburgerul, felii de castraveti si rosii, inca putin mustar si ketchup, ungem cu branza si cealalta jumatate de chifla si si le imperechem. S-aveti pofta!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.