meriți să fii surprins
Hamburger cu whisky

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Hamburger Hamburger
4 bucati bucata Chifle hamburger Chifla hamburger
4 bucati bucata Castraveti murati Castravete murat
Rucola Rucola
(dupa gust)
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 lingurite lingurita Ulei de masline Ulei de masline
Zeama de lamaie Zeama de lamaie
(dupa gust)
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
Ketchup Ketchup
(dupa gust)
Mustar Mustar
(dupa gust)
200 g g Branza topita Branza topita
1 bucati bucata Rosii Rosie
Whisky Whisky
(dupa gust)

Hamburger cu whisky

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(9)

Mod de preparare

1. Preparam hamburgerul la gratar.

2. Intre timp, stropim ceapa taiata rondele subtiri cu suc de lamaie sau (pentru cei indragostiti de whisky, pot adauga cateva picaturi, inlocuind sucul de lamaie), adaugam patrunjelul verde taiat fin si le frecam usor, adaugam uleiul de masline si amestecam.

3. Rumenim chiflele, adaugam branza si intindem rucola, apoi putin ketchup, ceapa, hamburgerul, felii de castraveti si rosii, inca putin mustar si ketchup, ungem cu branza si cealalta jumatate de chifla si si le imperechem. S-aveti pofta!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.