
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Piept de curcan Piept de curcan | |
1 bucati bucata | Ceapa Ceapa | |
4 bucati bucata | Ciuperci Ciuperci | |
1 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
60 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | |
1 ramuri ramura | Cimbru Cimbru | |
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 bucati bucata | Ardei iute
Ardei iute (rosu) | |
1 varfuri varf | Piper negru Piper negru | |
1 varfuri varf | Sare de mare Sare de mare |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrigarui de curcan marinate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiem curcanul, ceapa, ardeiul gras si dovlecelul cuburi aproximativ de aceeasi dimensiune. Daca sunt mari, taiem ciupercile in jumatate. Pentru 4 persoane este nevoie de 8 bete de frigarui, iar pe fiecare bat punem fiecare ingredient de 2 ori. Asezam pe frigaruie bucatele in urmatoarea ordine: ardei gras, curcan, ceapa, dovlecel, ardei gras, curcan, ceapa, dovlecel, ciuperca. Dupa ce le ungem cu marinata, ideal e ca frigaruile sa stea timp de 30 de minute la frigider.
2. Marinata: tocam marunt sau zdrobim si pasam intr-un mojar usturoiul, ardeiul iute si cimbrul. Frecam bine totul cu ulei de masline, sare si piper pana obtinem o pasta.
3. Prajim frigaruile pe gratarul incins pe cele 4 parti, pana cand curcanul este gatit si rumenit. Frigaruile se pot servi alaturi de o salata verde cu dressing din marinata folosita la frigarui.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.