
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPiept de pui cu fasole verde
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se taie puiul in fasii de aproximativ 3-4 cm lungime si 1 cm latime.
2. Se curata fasolea verde de capete si se taie in 3 bucati.
3. Se incinge uleiul si se adauga carnea taiata, apoi ceapa maruntita si fasolea verde si se soteaza la foc iute. Se adauga usturoiul taiat felii si se continua sotarea inca 2-3 minute. Se adauga sucul de rosii, ardeiul iute, se condimenteaza si se mai da un clocot. Se potriveste de sare si se adauga mararul tocat fin.
4. Se poate servi cu o lingura de smantana deasupra.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.