meriți să fii surprins
Piept de pui cu fasole verde

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

400 g g Piept de pui Piept de pui
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
4 bucati bucata Ceapa verde Ceapa verde
600 g g Fasole verde Fasole verde
1 bucati bucata Usturoi Usturoi
100 ml ml Suc de rosii Suc de rosii
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
Smantana 20% Smantana 20%
(dupa gust )
1 bucati bucata Ardei iute Ardei iute

Piept de pui cu fasole verde

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(45)

Mod de preparare

1. Se taie puiul in fasii de aproximativ 3-4 cm lungime si 1 cm latime.

2. Se curata fasolea verde de capete si se taie in 3 bucati.

3. Se incinge uleiul si se adauga carnea taiata, apoi ceapa maruntita si fasolea verde si se soteaza la foc iute. Se adauga usturoiul taiat felii si se continua sotarea inca 2-3 minute. Se adauga sucul de rosii, ardeiul iute, se condimenteaza si se mai da un clocot. Se potriveste de sare si se adauga mararul tocat fin.

4. Se poate servi cu o lingura de smantana deasupra.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

2 oferte

Piept de pui, dezosat, fără pielePiept de pui, dezosat, fără piele
Piept de pui, dezosat, fără piele
28.03 - 31.03
Stoc limitat!*
2,79Lei
SmântânăSmântână
Smântână
25.03 - 31.03
-23%
15,99
12,19Lei