
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de pui cu fasole verde
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se taie puiul in fasii de aproximativ 3-4 cm lungime si 1 cm latime.
2. Se curata fasolea verde de capete si se taie in 3 bucati.
3. Se incinge uleiul si se adauga carnea taiata, apoi ceapa maruntita si fasolea verde si se soteaza la foc iute. Se adauga usturoiul taiat felii si se continua sotarea inca 2-3 minute. Se adauga sucul de rosii, ardeiul iute, se condimenteaza si se mai da un clocot. Se potriveste de sare si se adauga mararul tocat fin.
4. Se poate servi cu o lingura de smantana deasupra.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.