
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Ulei de masline
Ulei de masline (cat cuprinde) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
4 bucati bucata | Cotlet de porc Cotlet de porc | |
1 bucati bucata | Ananas Ananas | |
3 linguri lingura | Mustar Mustar | |
120 g g | Iaurt Iaurt | |
1 cani cana | Caju Caju | |
Cimbru
Cimbru (pentru decor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPorc la gratar cu ananas
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pregatiti grill-ul. Il ungeti cu ulei de masline. Spalati cotletele de porc si le asezonati cu sare. Le puneti pe grill si le lasati timp de 4 minute pe fiecare parte. Le scoateti pe un platou si va ocupati de ananas.
Spalati si taiati ananasul in bucatele. Puneti bucatelele pe o farfurie si le ungeti cu mustar cu miere pe ambele parti. Apoi, le puneti pe grill si le lasati timp de 3 minute pe fiecare parte.
Le scoateti si le serviti alaturi de coteletele de porc, cu caju si un sos de iaurt cu caju si frunzulite de cimbru.
Pofta buna!