
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
150 g g | Piept de pui Piept de pui | |
3 bucati bucata | Sparanghel Sparanghel | |
35 g g | Rucola Rucola | |
2 linguri lingura | Sos de soia Sos de soia | |
5 g g | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | |
1 bucati bucata | Portocale Portocala | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de pui cu sparanghel si sos de soia
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Este o reteta numai buna de impresionat musafirii! Asezonati cu sare si piper pieptul de pui taiat in felii de 1,5 cm grosime. Apoi puneti-l pe intr-o tigaie neaderenta fara ulei si lasati-l 5-7 minute pe fiecare parte, la foc mediu, sa se prajeasca.
2. Intr-o tigaie tip grill preincalzita sau intr-o tigaie obisnuita prajiti sparanghelul asezonat numai cu sare in prealabil, lasandu-l 4 minute si intorcandu-l pe toate partile, pentru a se colora frumos. Fiind din conserva, se va colora rapid.
3. Puneti sparanghelul pe o farfurie, apoi rucola, asezonati cu zeama de lamaie si sare si asezati deasupra pieptul de pui.
4. Serviti impreuna cu un dressing facut din sos de soia, scortisoara si suc de portocale. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.