meriți să fii surprins
Pulpe de pui marinate in iaurt, cu legume la gratar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

250 g g Pulpe de pui Pulpa de pui
1 lingurite lingurita Mustar Mustar
1 bucati bucata Lamai Lamaie
Ardei iute Ardei iute
(dupa gust )
0,5 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Vinete Vanata
1 bucati bucata Dovlecei Dovlecel
1 bucati bucata Rosii Rosie
2 linguri lingura Iaurt Iaurt
1 lingurite lingurita Hrean Hrean

Pulpe de pui marinate in iaurt, cu legume la gratar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(1)

Mod de preparare

Pregateste marinata astfel: amesteca mai intai toate ingredientele, apoi adauga iaurtul. La final, amesteca pulpele de pui cu marinata astfel creata si adauga zeama de la jumatate de lamaie. Lasa pulpele la marinat 24 de ore, maximum 72 de ore.

Apoi prajeste-le pe grill, pentru a ramane uscate la exterior. Dupa ce se prajesc, stropeste-le din nou cu zeama de lamaie.

Se servesc cu garnitura de legume la gratar.

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.