
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de curcan servit cu fasole verde si sos de iaurt cu menta
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiem carnea de curcan fasii subtiri de aproximativ 3 cm lungime si 1 cm latime. O amestecam cu sare, piper, busuioc si apoi cu amidonul. O lasam la rece cateva minute.
2. Incingem o tigaie cu ulei si rumenim carnea la foc iute, amestecand incontinuu (4-5 minute).
3. Adaugam vinul alb si ceapa taiata solzisori, acoperim vasul cu un capac si lasam sa dea un clocot. Potrivim de sare.
4. Daca fasolea verde este congelata, o fierbem si o scurgem, apoi o lasam la racit.
5. Intre timp zdrobim rosiile cu ajutorul unui blender si le amestecam cu iaurtul, usturoiul zdrobit, uleiul de masline si mararul tocat marunt.
6. La final, amestecam fasolea verde cu marul taiat cuburi si sosul de iaurt si menta. Potrivim de sare. Curcanul se serveste alaturi de garnitura.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.